gototopgototop

Fashion

Marţi, 22 Februarie 2011 23:12

Cuvântul care începe cu M

Scris de Elena Stanciu
Evaluează
(0 voturi)
 Moda a devenit un lucru prezent, astfel încât suntem invitaţi să o schimbăm o dată la 6 luni. Moda este un observator critic al persoanelor ce se îmbracă în public, stabilind caracterul social. Astfel încât ea devine o artă şi o ştiinţă despre cum să combini diverse genuri.

Marţi, 08 Februarie 2011 17:34

Pantalonii evazaţi - revenire a anilor '70

Scris de Elena Stanciu
Evaluează
(1 vot)
  Primavara lui 2011 revine pe scena modei  cu noi tendinţe, marii designeri  punând accent pe pantalonii de tip evazaţi  astfel încât jeanşii skinny şi pantalonii drepţi nu mai reprezintă un must have al sezonului.

Luni, 10 Ianuarie 2011 14:08

Primăvară la modă

Scris de Andreea Butescu
Evaluează
(8 voturi)
Primăvara anului 2011 ne încântă cu o modă plină de optimism, tone de culoare, materiale fluide, croieli lejere, ca pentru o zi romantică în mijlocul unei câmpii flower- power inspirată din anii '70. Martie ne dă culoare  În tendințe sunt culorile foarte puternice, vibrante. Predomină albastru, portocaliu, galben neon și verde lămâie. Vedeta sezonului primăvară- vară este nuanța honeysuckle, adică rozul caprifoi.  Este vorba de o culoare vibrantă, un roz cu ușoare tente de mov și roșu. Leatrice Eiseman, directorul executiv al Institutului Pantone Color, declară că "Honeysuckle este captivant, stimulează adrenalina, te scapă de stările neprietenoase".  

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare