gototopgototop
Miercuri, 16 Februarie 2011 01:17

La fel de genial ca și Mozart

Scris de  Alina Gorovei
Evaluează
(1 vot)

Rulând pe sistemul de operare Windows Phone 7 al celor de la Microsoft, HTC 7 Mozart dispune de funcția SRS WOW HD ce asigură surround virtual, camera foto de 8 MP cu LED Flash și înregistrare video HD, acestea pe lângă multe alte capacități inedite ale ingeniosului smartphone.

În jurul meu este o adevărată febră HTC 7 Mozart în mass media și printre prieteni, iar aceasta mă face la rându-mi să devin atrasă de acest telefon, și nu în zadar, căci pe lângă un sunet de înaltă fidelitate pentru o experiență audio și video mai bogată are Xbox LIVE, iar această opțiune îți permite să joci jocuri cu prietenii tai direct de pe telefon. Ca și cum toate aceste opțiuni nu erau suficiente, menționez că HTC 7 Mozart arată la fel de bine precum sună, pentru că este construit dintr-un aliaj special de aluminiu, lustruit suficient pentru a-i conferi o imagine lucioasă și elegantă.

Pe lângă toate acestea nu te văd plictisindu-te cu un HTC 7 Mozart pentru că muzica preferată se poate transfera prin wireless iar în caz de ești fan al fotografiei, acest telefon este capabil să ajusteze fotografiile facute, incluzând opțiuni de luminozitate și de schimbare a culorilor.

Iar ceea ce mi se pare într-adevăr genial este că poți să-ți sincronizezi telefonul cu Windows LIVE și așa ai acces la telefon de pe internet, așa poți să-i ștergi memoria, să-l blochezi și dacă-l pierzi poți să afișezi un mesaj de recompensă direct pe display-ul telefonului. Și asta nu e tot, în caz de ai o iubită sau un iubit suspicios poți să-l urmărești de pe internet și să vezi unde se află.

Acestea au fost doar câteva din genialitățile lui HTC 7 Mozart iar acest telefon se poate găsi în magazinele de specialitate în jurul prețului de 2.149 lei.

Ultima modificare în Miercuri, 16 Februarie 2011 10:10
Alina Gorovei

Alina Gorovei

Sunt Alina și sunt bine (informație esențială).

Viețuiesc în Iasi, sunt din Fălticeni - județul Suceava, născută pe data de 22 februarie 1991, studentă a Universitații Alexandru Ioan Cuza la specializarea Comunicare și Relații Publice. Îmi place turquazul și galbenul, sunt pasionată de muzică, literatură și cinematografie. Mai concret, sunt o visătoare notorie născută îndrăgostită ce-și dorește o fabrică de jeleuri și să-l îmbrățișeze cândva pe Tom Waits.

Social Profiles

2 comentarii

  • Link comentariu oana Duminică, 20 Februarie 2011 09:46 trimis de oana

    As dori sa testez acest telefon, mi-a lasat o impresie foarte buna. Am vazut ca este in oferta orange si sper sa il gasesc expus in shop. Am vazut multe filmulete cu el si pare interesant.

  • Link comentariu Marius Joi, 17 Februarie 2011 13:56 trimis de Marius

    Un articol foarte bun, eu sunt indragostit de acest telefon si cu ce il folosesc mai mult, ma indragostesc si mai tare. E perfect :X

Login to post comments
sus

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare