gototopgototop

Gadgeturi (5)

Joi, 03 Martie 2011 12:51

Prima impresie despre iPad 2

Scris de Ovidiu Porumb

 Așa cum se vehiculase în mass-media, Apple a lansat ieri a doua sa generaţie de tablete pc. Steve Jobs, directorul executiv al companiei, a fost de faţă la eveniment și a “avertizat” audienţa, încă de la început, că dorește să prezinte “un produs minunat”.

Duminică, 27 Februarie 2011 20:38

Lansare surpriză pentru iPad 2?

Scris de Ovidiu Porumb

   CiPad onform unor zvonuri apărute pe internet zilele acestea, compania Apple și-ar putea lansa a doua generaţie de tablete pc chiar săptămâna următoare. 

Luni, 14 Februarie 2011 19:48

Urmașul lui Samsung Galaxy Tab

Scris de Ovidiu Porumb

  Samsung Galaxy Tab   Deși s-a aflat în concurenţă directă cu cel mai apreciat gadget, lansat anul trecut de către Apple, tableta Galaxy Tab s-a vândut în peste 2 milioane de bucăţi. Acest fapt a fost de ajuns pentru a-i convinge pe cei de la Samsung că produsul merită un upgrade.

 

Sâmbătă, 12 Februarie 2011 18:46

Telefoanele Nokia vor rula Windows Phone 7

Scris de Ovidiu Porumb

Avand in vedere ultimele tendinte ale pietei de telefonie mobila dar si inchiderea recenta a fundatiei Symbian, pe data de 17 decembrie, compania finlandeza a decis ca un parteneriat cu un gigant al industriei IT, precum Microsoft, ar putea ridica nivelul vanzarilor. 

 Samsung și Silhouette și-au unit forțele pentru a scoate pe piață cea mai ușoară pereche de ochelari 3D.

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare