gototopgototop
Joi, 03 Martie 2011 12:51

Prima impresie despre iPad 2

Scris de Ovidiu Porumb

 Așa cum se vehiculase în mass-media, Apple a lansat ieri a doua sa generaţie de tablete pc. Steve Jobs, directorul executiv al companiei, a fost de faţă la eveniment și a “avertizat” audienţa, încă de la început, că dorește să prezinte “un produs minunat”.

Duminică, 27 Februarie 2011 20:38

Lansare surpriză pentru iPad 2?

Scris de Ovidiu Porumb

   CiPad onform unor zvonuri apărute pe internet zilele acestea, compania Apple și-ar putea lansa a doua generaţie de tablete pc chiar săptămâna următoare. 

Duminică, 27 Februarie 2011 15:51

Computerul care încape într-un ochi

Scris de Radu Grigoras

O echipă de cercetători de la Universitatea din Michigan a reușit sa construiască un prototip de computer miniatural având dimensiuni milimetrice. Sistemul de calcul, nedenumit incă, va avea, pentru început, aplicații în domeniul medical, dar cercetătorii speră ca pe viitor sa fie omniprezent în viața omului, conform legii lui Bell, un corolar la legea lui Moore.

Compania americana Yahoo va lansa in luna martie Yahoo.ro, oferind românilor posibilitatea de a-şi accesa căsuţa poştală electronică în limba română, potrivit Wall-Street.ro.

Iniţial, homepage-ul autohton, va fi alcătuit din principalele ştiri ale momentului, ce provin de la marile agenţii de presă.

Miercuri, 16 Februarie 2011 01:17

La fel de genial ca și Mozart

Scris de Alina Gorovei

Rulând pe sistemul de operare Windows Phone 7 al celor de la Microsoft, HTC 7 Mozart dispune de funcția SRS WOW HD ce asigură surround virtual, camera foto de 8 MP cu LED Flash și înregistrare video HD, acestea pe lângă multe alte capacități inedite ale ingeniosului smartphone.

     Valve Software a publicat, pe pagina de steam, cerinţele jocului Portal 2, atât pentru platformele PC, cât și pentru cele MAC. 

Luni, 14 Februarie 2011 19:48

Urmașul lui Samsung Galaxy Tab

Scris de Ovidiu Porumb

  Samsung Galaxy Tab   Deși s-a aflat în concurenţă directă cu cel mai apreciat gadget, lansat anul trecut de către Apple, tableta Galaxy Tab s-a vândut în peste 2 milioane de bucăţi. Acest fapt a fost de ajuns pentru a-i convinge pe cei de la Samsung că produsul merită un upgrade.

 

Sâmbătă, 12 Februarie 2011 18:46

Telefoanele Nokia vor rula Windows Phone 7

Scris de Ovidiu Porumb

Avand in vedere ultimele tendinte ale pietei de telefonie mobila dar si inchiderea recenta a fundatiei Symbian, pe data de 17 decembrie, compania finlandeza a decis ca un parteneriat cu un gigant al industriei IT, precum Microsoft, ar putea ridica nivelul vanzarilor. 

Nokia ar putea renunța la planurile pentru un nou smartphone, la doar câteva zile înainte de o prezentare strategie-cheie, potrivit unor surse din industrie.

 Samsung și Silhouette și-au unit forțele pentru a scoate pe piață cea mai ușoară pereche de ochelari 3D.

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare