gototopgototop

PDFImprimareEmail

Suntem primul ziar aparut in Iasi in cea mai neagra perioada economica a Romaniei.

Suntem satui de ziarele mogulilor, de presa partidelor, de propaganda demna de regimul nazist si mai ales de toti acei oameni care desi sunt niste impostori si hoti, apar la televizor spunand ca sunt "la fel ca tine".

Daily Iasi este cu adevarat primul ziar liber si dornic sa deconspire, sa ajute si sa creasca impreuna cu o mana de oameni inteligenti proveniti din toate mediile: presa, invatamant, mediul online, etc.

 

 

Rezolvam probleme dvs. cu ajutorul specialistilor si al oamenilor

 

Probleme dvs. nu vor ramane nerezolvate deoarece noi va putem ajuta fie prin intermediul expertilor, fie gasim solutii impreuna sau apelam la vocea poporului. Articolele noastre sunt citite de zeci de mii de ieseni zilnic si este imposibil ca vocea dvs. sa nu produca un ecou!

 

 

 

Despre echipa:

 

Reporterii, editorialistii si copywriterii nostri nu sunt si nici nu vor fi anonimi. Imaginele lor sunt foarte clar vizibile in fecare articol. Dorim sa promovam orice om talentat si dornic de afirmare. Daca te regasesti in aceste cuvinte, locul tau este aici! Foloseste pagina Cariere daca doresti sa faci parte din echipa.

 

 

 

 

Detalii site:

 

Folosim JoomlaSite-ul nostru este realizat folosind un Content Management System Open Source si extensii dedicate pentru realizarea unui ziar online.

Design-ul este realizat de Cube Advertising Iasi .

 

 

Suntem prezenti atat pe Facebook  cat si pe Twitter ( http://www.twitter.com/dailyiasi )

 

Daily Iasi | Promovează şi Pagina ta

 

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare