gototopgototop

În această secțiune vom arăta atât părțile bune cât și părțile rele ale României.

Articolele și imaginile sunt trimise de către cititorii noștri.

Miercuri, 06 Iulie 2011 20:03

Elevi români, vă ordon, treceți Bacu’!

Scris de Mihai Lazarescu

Veștile de pe frontul bacalaureatului lui 2011 au fost dincolo de orice îndoială: s-a căzut pe capete, pe clase, chiar și pe licee. Niciodată nu a curs atâta cerneala prost folosită.

 Concluzia Puterii a fost funebră și a lui Funeriu: aceste rezultate arată (de parcă nu știam deja) „oglinda societății noastre de azi”. Opoziția nu s-a putut abține să nu ne pipăie electoral și de data asta, susținând prin vocea („din sistem”)  dnei de două ori ministru al învățământului Ecaterina Andronescu  că subiectele de olimpiadă de la cele trei probe și ochiul inuman al camerelor de supraveghere ar fi inhibat asalturile cognitive ale elevului. Recitația politică a bătut câmpii la fel de social-democrat cu dl Ponta, accentuând plicticos că bacalaureatul de anul acesta a fost o acțiune vindicativă a Puterii  care a ținut să demonstreze „că a avut dreptate Traian Băsescu când a zis că şcoala scoate tâmpiţi”. 

Joi, 24 Februarie 2011 09:52

Nu deranjați inutil

Scris de Daily Iasi

De multe ori comercianții nici nu au chef să îți răspundă la întrebări, după cum reiese din fotografia primită la redacția noastră.

Joi, 24 Februarie 2011 11:10

Coadă și la E. ON

Scris de Daily Iasi

E-ON își bate joc de clienți - asta ne spune un ieșean când vine vorba de E.ON Gaz și E.ON Distribuție energie electrică, nervos pe faptul că a pierdut o zi întreagă la sediul E. ON.

Joi, 24 Februarie 2011 10:37

Cafeaua 3 în 1 - plină de E-uri

Scris de Daily Iasi

Cu siguranță ați putut vedea la televizor tot felul de reclame atrăgătoare la cafele solubile 3 în 1.  Dar reclamele sunt înșelătoare.

 

Joi, 24 Februarie 2011 08:57

Coadă la buletine

Scris de Daily Iasi

Florin Vasilescu ne-a trimis două imagini cu ceea ce ne așteaptă atunci când ne schimbăm cărțile de identitate.

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare