gototopgototop
Vineri, 11 Martie 2011 10:33

Rotting Christ la Iași

Scris de Alina Gorovei

     Rotting Christ vor susține trei concerte în Romania în luna mai a acestui an: 2 mai în Cluj-Napoca, 4 mai în București și 3 mai în Iasi. Concertul va avea loc în Dublin Pub, la ora 8, iar prețul biletului nu se știe încă.

Federaţia Romană de Drift, în colaborare cu Old School Motorsport Iaşi, organizează prima etapă din Campionatul Naţional de Drift, care va avea loc în data de 19-20 martie, în parcarea Era Shopping din Iaşi.

Vineri, 04 Martie 2011 21:02

Tineri neinteresaţi de profilul real

Scris de Elena Stanciu

În cadrul Universităşii A.I Cuza, Facultăţile de Fizică, Chimie şi Matematică duc lipsă de studenți. Numărul lor a început să se diminueze după revoluţie.

Pentru tinerele din Moldova, cunoscute pentru frumuseţea şi ambiţia lor, a sosit momentul evaluării. Pe 5 şi 6 martie, respectiv sâmbătă şi duminică, frumoasele Moldovei sunt aşteptate la ERA Park Mall, între orele 12.00 şi 18.00.

Joi, 03 Martie 2011 15:56

Social Media Summit la Iași

Scris de Alina Gorovei

    Al treilea episod al al seriei originale Biz Social Media Summit are loc la Iași în data de 4 martie 2011, eveniment organizat de revista Biz la Hotel Unirea.

În această săptămână a fost aprobată de către Comisia de circulaţie a municipiului Iaşi  solicitarea unui agent economic care va avea ca scop construirea unui nou complex comercial pe bulevardul Chimiei nr. 2, în zona fostei fabrici de bere din Tudor Vladimirescu.

În curând Iaşul se va transforma într-un şantier uriaş şi acest lucru se datorează faptului că se deschid şantierele Apa Vital şi amenajarea Bahluiului.

Vestea bună e că aceste proiecte sunt finanţate prin fonduri europene, dar nu putem ignora consecinţele acestor lucrări şi anume drumuri distruse sau aglomeraţie.

   Cea mai mare tocană din carne de pui cu ciuperci din lume va fi gătită cu ocazia Campionatului Internațional de Gătit În Aer Liber organizat în Piața Unirii în perioada 5-6 martie.

    Astăzi, la Iulius Mall, Răzvan și Dani de la Antena 1 invită ieșenii să formeze împreună cel mai lung șnur de Mărțișor din lume. Fiecare participant va primi câte un tricou alb sau roșu și va intra în competiţia pentru cele 5 televizoare LCD full HD puse la bătaie de organizator.  

Încă din perioada 17 martie 2010 - până pe 17 august 2012, Zona de Agrement Ciric face parte dintr-un proiect de modernizare care este privit într-un mod pozitiv de unii, cât şi într-un mod negativ de alţii, pe diferite site-uri creându-se opinii în acest sens sau petiţii online în ceea ce priveşte proiectul Primăriei.

Pagina 1 din 2

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare