gototopgototop
Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 82
International

Cutremurul cu magnitudinea de 8,9 grade care a lovit vineri nord-estul Japoniei s-a soldat cu cel puţin patru morţi şi cu mulţi răniţi. Imediat după aceasta a fost emisă o alerta de tsunami cu magnitudinea de 10 garde incluzând Japonia, Rusia, Insulele Mariane şi Filipine.

 Violenţa împotriva femeilor nu este un subiect care în mod normal s-ar asocia cu benzile desenate, dar un editor francez a considerat că acest lucru ar fi în regulă deoarece ar creşte gradul de conştientizare în rândul tinerilor şi varsticilor.

După restructurarea cabinetului, miercuri, Cancelarul Angela Merkel a anunţat noile nume pentru conducerea Ministerului Apărării-în persoana lui Thomas de Maziere, cat şi pentru Ministerul de Interne- în persoana lui Hans Peter Friedrich.

 Merkel a făcut anunţul la o zi dupa ce Ministrul Apărării, Karl Theodor zu Guttenberg, a demisionat, datorită unui scandal care implica plagiatul în teza sa de doctorat.

Ministrul german al Apărării, Karl-Theodor zu Guttenberg, a demisionat astăzi, după un scandal ce a avut ca temă principală teza sa de doctorat, acestuia retrăgându-i-se titlulatura.

 O manifestatie masiva a invadat  centrul Sanaa, la apelul opozitiei, pentru a cere plecarea de la putere a presedintelui yemenit Ali Abdallah Saleh. Seful statului a acuzat Israelul si SUA ca orchestreaza protestele din lumea araba.

  Muammar Gaddafi nu are de gând să se predea. Într-o apariţie televizată a ameninţat că dacă protestele nu vor înceta va arde Libia.

   "Voi arde toată Libia. Pregătiţi-vă să apăraţi Libia. Vom învinge orice încercare de cucerire a ţării. Poporul libian mă iubeşte", a declarat Gaddafi.

Marţi, 15 Februarie 2011 10:33

Tânăr violator, caut asasin pe Facebook

Scris de Andreea Butescu

După ce a violat o fată aflată în stare avansată de ebrietate, un adolescent din Pennsylvania a căutat pe Facebook un asasin care s-o omoare. 

Potrivit Comisiei Europene, încărcătorul comun se bazează pe tehnologia care foloseşte un conector micro USB. Apariţia acestui dispozitiv de datorează iniţiative a Executivului European şi a unui memorandum de semnat la sfârşitul anului trecut de 14 producători de telefoane mobile, printre care Apple, LGE, Samsung, Nokia.

Militari din Azerbaidjan se pregătesc pentru a restabili suveranitatea azeră asupra mult-disputatei enclave Nagorno-Karabah, cu populatie majoritar armeană, cât și asupra zonelor adiacente, care au fost sub ocupaţie armeană din 1990, după războiul dintre Azerbaidjan şi Armenia, potrivit ministrului apărării.

Guvernul rus va reduce taxele la importul de mașini până la 25%, de la cele existente de 30%, după aderarea la Organizaţia Mondială a Comerţului (OMC), a declarat vineri Maxim Medvedkov, negociatorul-şef al ţării la OMC.

Abonati-va la fluxul RSS Abonati-va la newsletter!In curand!!!Urmareste-ne pe Facebook!Urmareste-ne pe YouTubeUrmareste-ne pe Twitter!

 
ziare